● 倖田來未 ~ KODA KUMI Hungary Fansite
Kumi's story~


Yo-Minna! Az oldal talán japán leghíresebb dívájával foglalkozik. 1982. november 13.án született Kyotoban. Gyerekkori álma volt, hogy énekesnő lehessen. Majdnem tagja lett egy lánybandának, a Morning Musume-nak, de az üres helyet betöltötte Maki Goto. Álmait mégis megvalósíthatta hála az Avex Trax kiadónak. 2000. december 6-án adta ki első kislemezét.
by* Hanako & VisualJiao

Koda Kumi ++  Extra  ++ Letöltések ++ Fordítások ++ Interaktív ++ Főoldal

1334334591_41.png (30×30)1334334590_25.png (30×30)1334334589_06.png (30×30) official website

 
Chat

Biztosan unjátok a sok szabályt a chat-re nézve, és biztos kívülről fújjátok, de azért mi is leírnánk egy párat, és örülnénk ha betartanátok ezeket!:
  ● Ne szidd az oldalt, vagy Koda Kumit!
  ● Ne használj trágár szavakat!
  ● Ne itt hirdess!
  ● Ketten vagyunk!

 
CserékVár: -

Korlátlanhely||Szabályok||Lekerültek

 
Downloads~


Go to the Top!
Mi: Single
Megjelenése: 2012.10.24.
Minőség: 320Kbps, MP3
Méret: 8,86MB

>Download

 
Tour

Premium Night Love & Songs tour 2012
 

2012. November 7 [ Szerda ] Osaka Castle Hall
2012. November 8 [ Csütörtök ] Osaka Castle Hall
2012. November 13 [ Kedd ] Tokyo Budokan
2012. November 14 [ Szerda ] Tokyo Budokan
2012. November 20 [ Kedd ] Aichi NGK Hall
2012. November 21 [ Szerda ]  Aichi NGK Hall

2012. November 27 [ Kedd ] Fukushima Citizens' Cultural Center

 
Visits
Indulás: 2010-02-01
 
Nyilatkozat

Az oldalnak 2 szerkesztője van, Hanako a dizivel és egyéb apróságokkal foglalkozik Jiao pedig a fordításokért felelős. Tehát ha valamit ki szeretnél tenni az oldaladra tőle kérd el! 
Nem állunk kapcsolatban se Koda Kumival, se az ügynökségével. Ez csak egy rajongói oldal! Forrásainkat ITT megtalálhatjátok. 
Amit az oldalról letöltesz azt 24 órán belül törölnöd kell.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Archívum
Friss bejegyzések
2013.01.27. 09:45
2012.12.01. 09:34
2012.11.25. 14:07
2012.11.25. 12:00
2012.11.24. 09:50
 
Welcome to my site~

98. Friss özön~

2012.11.03. 14:42, Hanako

Sziasztook~ Nagyon sok frissel levagyunk maradva, így ezeket bepotólom :).
Először is Kumi legújabb száma a 恋しくて [Koishikute] 28 mp-es előzete megjelent, igazán szép dal. A képek is megjelentek de azok később kerülnek fel. Valamint Kuminak volt egy fellépése a CDTV-nél 2012.10.28-án. 

És még sok más friss a bővebbnél>>

97. ViVi magazin részlet.

2012.11.03. 08:44, Hanako&VisualJiao

Sziasztook~ Jiao lefordította azt a kis részletett a ViVi magazinból ami nem rég jelent meg angolul. Sajnos ő nem tudja feltenni mert a gp folyton fagy neki így nekem kell, de sebaj. :). Kenji egy igazán megértő férj, Kumi igazán szerencsés :3. Később a képek is felkerülnek :).

Egy részlet az interjúból:
-Mindent megevett amit akart a terhessége alatt, és végül 15 plusz kiló van rajta mint általában. Keményen dolgozott, hogy újra formában legyen erre a fotózásra.
-Kenji általában gitárral altatja el a babát. Kumi gyakran csatlakozik hozzá az 'ai no uta' éneklésével. Igazán boldognak érzi magát ilyen pillanatokban.
-Úgy érzi, a férjhez menetel és a gyerekvállalás erősebbé tesz egy nőt, szexibbé és szebbé. A múltban úgy képzelte el, hogy ha férjhez megy és anya lesz, elveszít majd dolgokat, de most úgy érzi így nyerhet dolgokat: családot, végtelen szeretetet, dolgokat amiket meg kell védenie, támogatást, stb. Az, hogy ezeket elnyerte, erősebbé tette.
-Ha Kenji azt akarta volna, hogy egy otthon ülős anya legyen, talán megtette volna. De nem akarta, tiszteletben tartja hogy ő a művész, Koda Kumi. Előre is bocsánatot kért Kenji-től, mert ez a fotózás nagy felhajtással járhat, de azt mondta nem bánja és arra ösztönözte őt hogy tegye meg. Azt akarja hogy az igazi "Koda Kumi" maradjon. Épp ezért tud (és akar) nyeregben maradni.
-A jelenlegi boldogsága miatt azon töpreng, milyen lenne az élete ha máshoz ment volna feleségül. Úgy véli, nem tudna mással annyira boldog lenni mint most. Régebben úgy hitte "házasság=boldogság", de most már tudja, hogy ez attól függ, megfelelő partnert választottál-e.
-A dal 'darling' tele van a szeretet érzésével: például, nézni ahogy a férje alszik, miután kimerült a házimunkában, hogy segítsen neki.
-Még mindig nagyon szerelmes Kenji-be, sőt, jobban szereti most. És az hogy babájuk van, mélyebb, szélesebb szeretet érzést adott neki. Úgy érzi, most jobban tud énekelni.
-Az hogy nem dolgozott egy darabig, emlékeztette őt arra, hogy mennyire is szeret énekelni. Kaera és Chara ebben az időben elküldték neki a munkáikat, és így arra is volt ideje, hogy különféle énekeseket hallgasson. Ez inspirálta őt.
-Mint ahogyan eddig is mondta, olyan király anyuka akar lenni, aki a karjaiban tartja a gyermekét és a 'Cutie Honey'-t énekli neki. Folytatni akarja az eddigi életét. Talán változtatni fog egy kicsit a dallamon, ha a lányát ez zavarba hozza, de azt mondta majd elgondolkodik ezen ha eljön az ideje.

96. Mizuki tweet, Oricon

2012.10.28. 08:17, Hanako

Gondolom mindenki ismeri a Sadie nevű Jrock bandát, és ennek a bandának a gitárosát Mizukit. Valamelyik nap nézegettem a twitterem és láttam, hogy Mizuki kitett egy képet, természetesen megnéztem, és a legújabb ViVi magazinról tette fel, amihez írt egy rövid szöveget. Angol fordításban sehol sem találtam meg, így megrpóbáltam lefordítani de nem vmi értelmes szöveg jött ki, ha valaki letudja fordítani az szóljon ^^. Arigatou~ És íme a kép.

昨夜の生放送でもゆうたけど。わしの手本。
"Múlt éjjel éltem, és voltam egy férfi. A modell olyan mint egy sas."
[szóval aki letudja fordítani értelmesen szóljon]

Kumi elsőhelyen végzett az Oricon toplistáján. A Go to the Top albuma 8.109 példányban kelt el. Reméljük hogy Kumi marad az első helyen az Oricon heti rangsorolásán. Gratulálunk Kuu-chan~

Forrás: Twitter, Oricon 
 

95. Új kinézet.

2012.10.24. 20:56, Hanako

Sziasztok~ Végre meghoztam, az új kinézetet, ami öszintén nem tetszik. Naracsosra akartam az egészet, erre tessék lilás lett XD. Kicsit szokatlan ez az új külső a CSS-vel is sokat kínlottam ><, egy idő után úgy voltam hogy hagyom az egészet, és inkább visszateszem a régit, de csak nem adtam fel :3. A cserék is új képet kapnak később, de már fáradt vagyok ahhoz hogy megcsináljam ><" egésznap a ps-t bújtam. (animáció, dizi készítés). Egyébként ami oldalt van kép az akar lenni a dizi xDDD. Holnap hozunk frisst is, mert már hiányzik :).

További szép estés Oya drágák~

94. Goods, TV.

2012.10.22. 09:49, Hanako&VisualJiao

Sziasztoook~. Kumi 2012-es Kumi Premium Night~Love & Songs~koncert eladó fancuccai megjelentek. Árakat/méreteket és egyéb dolgokat még nem tűntettek fel, így azok később kerülnek fel. A képeket meg találhatjátok a Gumi shop menüben is.[ A nagyobb méretért katt a képekre] Nekem nagyon bejön az a felső nem tudom ti hogy vagytok vele :3.

        

Valamint Kuminak lesz egy élő adása a MUSIC STATION-ban, ami 2012.10.26.-án lesz.

Forrás: Kumi-Flash

93. Darling 1 perces előzetes, ViVi magazin

2012.10.20. 10:26, Hanako&VisualJiao
♫ Kajiura Yuki - FICTION II

Mint tudjátok a kislemezen 3 szám van, a GTTT, a Remixe, és a Darling. Nos ennek az 1 perces előzetesét hallhatjátok. Íme itt is van, a jelszó: 1024 Igazából nekem jobban tetszik mint a GTTT de egy egyéni vélemény :).

És van egy rossz hírem is :(. Kuminak volt egy élő fellépése amit online is meglehetett volna nézni, nagyon sajnálom hogy nem láthattuk, de remélem volt valaki olyan szerencsés és meg tudta nézni :).

10.23-án vagyis 3 nap múlva megjelenik az új ViVi magazin, aminek ilyen lesz a kinézete. [a nagyobb méretért katt a képre]

Forrás: Kumi-Flash

92. Képek + Online zene

2012.10.18. 16:01, Hanako&VisualJiao

Sziasztok~. Ne haragudjatok hogy egy ideje nem voltunk, de a suli teljesen lefáraszt, korán kelé, és későn érünk haza ><. Gomenne..

Kumiról kertül fel 3 kép, az elsőképen a Go to the top lemezzel "pózol". [nagyobb méretért katt a képre

  

Daring & Go to the top -nak online meglehet hallgatni az előzetesét, valamint a GTTT-nak (rövíditek) fent van a remix változata [DJ AKi ASY Remix]

http://rhythmzone.net/koda/music2/

Forrás: Kumi-Flash

91. 53. Single「Go to the top」letöltése

2012.10.08. 17:59, Hanako

Sziasztok. Ma nem sok mindent hozunk. Felkerült a Go to the Top letöltése. Később felteszem úgyis hogy a darling rajta van, de úgy gondoltam, hogy ez fontosabb :). Oldalt megtalálhatjátok a 'Downloads~ menü alatt, a letöltésekbe még nem tettem be, oda később fogom, vagy akár innen a főoldalról is lelehet tölteni :).

Go to the top letölése

Mára ennyi, chuu~

90. Go to the Top

2012.10.07. 08:35, Hanako
♫ MEJIBRAY - Emily

Sziasztok. Most több frisst is hozok egy témában, ami a Go to the Toppal kapcoslatos.

Először is. Felkerült a pv-nek a második anime változata is, igaz hogy ez sokkal rövidebb.

Itt pedig a teljes klipet tekinthetitek meg :). Persze ez is az anime változat. Ha itt nemhozná be a vidit itt a link

Valamint ha a "bővebbre" mentek akkor letölthetitek a pv-t (nem saját feltöltés) Kumi hivatalos honlapjának új kinézetét nézhetitek meg, valamint egy kritikát is elolvashattok amit Shiboo írt. Később pedig felkerül a letölése is a zenének :).

89. Fényképezés, Új Single kiadás.

2012.10.06. 09:56, Hanako

Sziasztok. Ma több frisst is hozzok egyszerre, a mai napon nem hiszem, hogy több is felkerül, de holnap biztos vagyok benne hogy minden elmaradás felkerül :). Kumi Go to the Top c. számának van egy második anime változata is később felkerül :).

今日も雑誌の撮影中です♩DECOLOG PAPER1月号(2周年記念号!)に初登場!来月、11月17日に発売です!写真は撮影を終えてからのインタビュー中の一コマ。制作ふじ #koda 是非、ご期待下さ〜い♡

Először megjelent az Agusztusi számban DECOLOG könyv 1 (Évfoduló 2. kiadás) Ma egy magazin forgatáson voltam! Jövőhónapban a november 17-i számban én fogok megjelenni. Fénykép keret egy interjúban, és már végeztek is a fényképezéssel. Gyerünk már~♡ [ Kumi a Fuji termelés mellett várakozik]

És egy igazán jó hír :). Új single kiadás.
Üzenet: Az új single egy tél ballada ami decemberben jelenik meg.

Forrás: Kumi-Flash

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!